Erdogan: Pleqve që kanë mbi 65 vjet u siguron shtëpi falas, shërbime mjeksore falas, 300 dollar për muaj dhe

Erdogan: Pleqve që kanë mbi 65 vjet u siguron shtëpi falas, shërbime mjeksore falas, 300 dollar për muaj, shkuarje në Haxh falas

Rexhep Taip Erdogan ne nje vendim qe ka sjelle ne qeverine e Turqise ka sjellur nje ligj ku te moshuarit te cilet kane kaluar 65 vite do tu sigurohen shtesa dhe disa lehtesime te medha jetesore.

Ja çka u sollë në vendimin e Turqisë:

Erdogan: Pleqve që kanë mbi 65 vjet u siguron shtëpi falas, shërbime mjeksore falas, 300 dollar për muaj, shkuarje në Haxh falas